×

2012.08.01.-től a Szent Erzsébet Otthonban a fizikoterápiás rendelőnk szolgáltatásait a Szent Erzsébet Otthonban élők vehetik igénybe. A hagyományos fizikoterápiás kezeléseken túl, a gyógyulást elősegítő,  gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, csontgyógyulást és szöveti felépüléstserkentő lágylézeres, és elektromágneses fizikoterápiás kezeléseket is  végzünk. Az ízületi elváltozásokra az Ultrahangos besugárzást, valamint agyógyszerek ultrahangos bevitelét végezzük. Ingerterápiás készülékeink az  orvosi gyakorlatban leginkább bevált galvánáramotinterferenciásdiadinamikus áramformákat és szelektív egyenáramú ingeráramokat alkalmazzák.

Alkalmazási területek: fájdalomcsillapítás, gyógyszerbevitel, vérkeringés javítása, törés esetén csontosodás gyorsítása.

• Jade masszírozó matrac hatása: javítja a keringési-, endokrin-, emésztési-, és az Immunrendszert, vagyis fokozza az anyagcserét.

Bármilyen problémával fordul hozzánk, a kezeléseket mindig szakorvosi vizsgálat előzi meg. Csak szakorvos által kiállított kezelőlap alapján dolgozunk. Az előírt kezelések leteltével vissza kell menni kezelőorvosához, és kizárólag a szakorvos ajánlásával folytatjuk a további kezeléseket.